Drop It! & Friends in actie voor 3FM Serious Request

Al sinds 2012 zetten we ons jaarlijks in voor 3FM Serious Request. Op deze manier willen we samen met andere muzikale vrienden geld inzamelen voor het goede doel. Hiermee hebben we tot nu toe in totaal een bedrag van € 12.350,00 ingezameld een resultaat waar we trots op zijn!

Ook dit jaar gaan we ons weer inzetten!

 

1 festival - 2 dagen - 3 podia - 13 bands met 64 bandleden dat is Drop It & Friends. Wij organiseren op vrijdag 15 december en zaterdag 16 december een festival om geld in te zamelen voor het 3 FM Serious Request. De bezoekers worden verrast met een heel gevarieerde line up. Van: Pop-Funk- Metal-Rock tot (akoestische) Soul en Blues. Omdat we dit festival in eigen beheer organiseren gaan de opbrengsten van de vrije giften, eten & drinken volledig naar het goede doel. Dit is het 6e jaar dat we ons hiervoor inzetten en ieder jaar programmeren we weer nieuwe bandjes en muzikanten. De entree is gratis, vrije gift is welkom! Wil je alvast doneren? Klik dan op:

https://kominactie.3fm.nl/actie/drop-it-friends-komen-in-actie

 

Download
Interview bij Radio Ideaal 09-12-2017
Zaterdag 9 december 2017 waren we te gast bij Radio Ideaal om over onze actie te vertellen
WhatsApp Audio 2017-12-10 at 10.27.38.mp
MP4 video/audio bestand 20.9 MB

Ook hier je bedrijfslogo/foto? dan kun je ná minimale donatie van € 50,00 logo/foto in jpg - gif bestand sturen naar: info@dropitmusic.nl

Download
Focus Interview Drop It! and Friends 19 november 2016
Tijdens dit interview hebben we aandacht gevraagd voor onze actie en een oproep gedaan om te doneren!
Focus interview DropIt and Friends 19 no
MP3 Audio bestand 27.9 MB
Download
Focus Interview Drop It! and Friends 3 december 2016
Tijdens dit interview hebben we uitgebreid gesproken over onze actie
Focus interview drop and Friends 3 dece
MP3 Audio bestand 46.2 MB

NIEUWS - Nieuwe locatie!

We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe locatie voor onze actie op 17 december. 2016. We gaan onze actiedag organiseren in het Martinushuus te Baak. (Gedeelte van de kerk van Baak) We zijn op deze locatie beter zichtbaar, beter bereikbaar en de parkeergelegenheid is perfect! We zijn heel erg blij met de enthousiaste medewerking van de Stichting Vrienden van de Parel van Baak!

 

 

Een gemoedelijk muziekfestival

We organiseren een week voordat de DJ's van 3FM het glazen huis ingaan een minifestival in het Martinushuus Baak. Er zijn twee podia waar bands, muzikanten en artiesten kunnen optreden. Op het grote podium duurt het optreden een 1 uur en tijdens de wissel is het kleine podium beschikbaar voor andere invulling, vaak akoestisch (half uurtje). We vragen de bands en muzikanten om hun eigen achterban en fans te mobiliseren om te komen en ons te helpen om geld in te zamelen. Daarnaast wordt er ook geld ingezameld door bv opbrengsten van statiegeldflessen, verkoop van zelf gebakken muffins en andere zelf gemaakte producten. Er is veel mogelijk er is zelfs een keer een schilderij geveild! Omdat we alles in eigen beheer organiseren gaan alle opbrengsten van de vrije gift entree, drinken en eten volledig naar het goede doel. Ieder jaar programmeren we weer nieuwe bandjes!

2017

2016

2015

Klik hier voor foto's

2014

Klik hier voor foto's

2013

Klik hier voor foto's

2012

Klik hier voor foto's


Dank aan alle bands, artiesten en donateurs die dit mogelijk hebben gemaakt!